Cooperare in domeniul energetic

Cooperarea in domeniul energetic intre Regiunea Centru si Landul Brandenburg a inceput in anul 2008 cu proiectul comun RenERG-EuReg, care a avut ca urmare multiple vizite ale oamenilor de afaceri din domeniul energiei regenerabile in Regiunea Centru.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala CENTRU, impreuna cu 10 parteneri din Regiunea CENTRU si Regiunea Brandenburg implementeaza proiectul „Resurse Regenerabile de Energie – o Solutie pentru Dezvoltarea Durabila a Doua Regiuni Europene” (RenERg EuReg) proiect finantat de Comisia Europeana, in cadrul Programului Cadru 7- Regiuni ale Cunoasterii.

Proiectul RenERg EuReg este o initiativa parteneriala de anvergura interregionala, cu un parteneriat reprezentativ, format din institutii publice, institute de cercetare si reprezentanti ai mediului de afaceri din regiunile CENTRU-Romania si Brandenburg-Germania.

Parteneri
REGIUNEA CENTRU
Agentia pentru Dezvoltare Regionala CENTRU – Coordonator, Universitatea Transilvania, Brasov – Centrul “Proiectare de Produse pentru Dezvoltare Durabila” , Centrul pentru Transfer Tehnologic, Inventica si Business, Brasov, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu, Consiliul Judetean Alba, SC FINEX SRL. Brasov

REGIUNEA BRANDENBURG

Centrul pentru Tehnologia Energiei, Universitatea Cottbus, Internationale Bauausstellung (IBA) Fürst-Pückler-Land , Biroul pentru Dezvoltare Regionala Lusatia-Spreewald, Schraden Biogas GmbH , Hoogen Bodensanierung GmbH.

Energie netz ro_finale

Ersten Kommentar schreiben

Antworten

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.


*


*